Home Cositoare de vanzare
Cositoare de vanzare
Cositoare de vanzare PDF Imprimare Email
Cositoare de vanzare
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 13:31
Masinile de tuns iarba ofera o modalitate usoara de a mentine peluza ta vie. Aceste instrumente sunt concepute pentru a taia iarba la nivelul dorit. Cositoare de gazon Riding sunt un puternic echipament de gradina si, de asemenea sunt si distractiv de condus. Tunsul gazonul cu masina de tuns iarba devine o sarcina simpla si placuta in acelasi timp. Cositoare de gazon Riding sunt extrem de utile si pot salva o cantitate considerabila de energie si timpul petrecut in timpul lucrului in curte. Pentru un gazon mare, o masina de tuns iarba de echitatie este cea mai buna alegere. Preturile acestor masini variaza de la 1100 dolari la 6500 dolari.

Baterii de echitatie pentru cositoare de gazon
Toate bateriile de echitatie ale cositoarelor de vanzare sunt fabricate de diverse companii sunt reincarcabile. Acest lucru nu inseamna ca ele vor dura pentru o perioada indelungata. Cele mai multe baterii pentru seceratori de gazon sunt valabile pentru aproximativ 5 ani. Este esential sa va achizitionati baterii de calitate astfel incat sa mentineti cositoarele dvs. sa ruleze fara probleme. Inlocuirea bateriei este esentiala atunci cand sunt intalnite frecvente dificultati in pornirea cositoarei dumneavoastra si de aceea este nesara o achizitionare a unei baterii de calitate pentru a nu deteriora utilajul.

Cositoare de vanzare second hand
Alegerea unei cositoare de vanzare pentru gazon poate simplifica tunsul ierbii si sa pastreze un aspec placut al acesteia. Comparati caracteristicile functionale si de cost, dar, de asemenea, asigurati-va ca ati inteles ce tip de masina de tuns este cel mai bun pentru dumneavoastra. Daca aveti o curte foarte mare sau daca sunteti o persoana careia nu ii place foarte mult tunsul ierbii, o masina de tuns gazonul cu motor este, probabil, cea mai buna alegere.

Instructiunile pentru achizitionare cositoare de vanzare:
- Comparati greutatea, puterea, costul, caracteristicile de siguranta, usurinta de a o porni, manipulare si manevrabilitate, usurinta de taiere si eliminare.
- Selectati o masina de tuns cu rola care se impinge (taieturi cu o actiune foarfeca de lame rotative care trece peste un cutit stationar), daca aveti un gazon de mici dimensiuni.
- Alegeti o cositoare pe benzina sau cositoare electrica rotativa (taie cu o lama circulara care se roteste sub o carcasa de protectie), daca aveti un gazon mare din ierburi, cum ar fi bluegrass si paius deoarece nu trebuiesc sa fie taiate mai inalte de 2 inchi.
- Alege o masina de tuns uniforma daca doriti sa nu aveti “pete” in gazon. “Mulching” efectueaza decupaje foarte mici, astfel incat acestea dispar in gazon.
- Alege o cositoate cu tambur alimentata cu benzina in cazul in care aveti un gazon mare din ierburi, cum ar fi “Insulele Bermude” sau iarba care trebuie sa fie taiata mai mult de 2 cm inaltime.
- Selectati o cositoare de vanzare autopropusata , daca aveti o curte intinsa sau un gazon mare.
- Alege o masina de tuns gazon de echitatie, daca aveti un gazon foarte mare.

 


Sondaje

Iti place sa cosesti iarba?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com